Fitibit Versa remmen hjælper dig med at holde øje med din træning hele dagen

23 august 2018
Emilie Ann Jacobsen
Fitibit Versa remmen hjælper dig med at holde øje med din træning hele dagen

Vi ved alle sammen, at vi bør gå mindst 10.000 skridt om dagen. For at finde ud af, om vi virkelig gør det, og om vi i øvrigt får bevæget os nok, er vi dog nødt til at have en måler, der kan fortælle os det. Nogle vælger at have en, der sidder i deres telefon, men det smarteste er, at du har en, der sidder om dit håndled. Dermed er du sikker på, at du virkelig får målt alle de skridt, som du tager i løbet af en dag – og ikke bare dem, som du tager, når du har husket at komme din mobil i lommen. 

En af de målere, som du kan have siddende om håndleddet, er en Fitbit Versa. Den er lavet til at måle din aktivitet i det daglige. Den har derfor ikke kun fokus på din aktivitet i forbindelse med, at du dyrker sport, men også hvor meget du går og lignende. Dermed kan den hjælpe dig med at have et overordnet godt helbred. 

Når du skal have din Fitbit Versa siddende om håndleddet en hel dag, har du brug for en rem til den. Du kan få remme, der ligner et armbåndsur, hvilket gør det nemt for dig at finde den helt rigtige rem. Lige som med armbåndsure kan du vælge mellem mange forskellige remme. Der er nogle, der er sporty, der er nogle, der er mere klassiske. 

Et af de steder, hvor du kan finde et virkelig stort udvalg af Fitbit Versa remme er på webshoppen lux-case.dk. Du kan nemt overskue deres store udvalg på hjemmesiden og dermed finde frem til det, der passer til dig. Læs mere på https://lux-case.dk/fitbit-versa.html 

Du bør være opmærksom på, at remmene kommer i forskellige størrelser. Derfor er det vigtigt, at du vælger en størrelse, der passer til dig. Selvom du kan indstille remmen, er det stadig rart, at den er den rigtige størrelse.