Hvornår virker alkoholbehandling for dig?

23 november 2018
Anders Lundtang Hansen
Hvornår virker alkoholbehandling for dig?

Hvis du er nået til den svære indsigt i dig selv, som det kan være at blive afklaret med, at man er alkoholiker og har brug for de rette instanser til at stoppe med at drikke, så vil vi bare sige: Tillykke!

Det er virkelig godt klaret, at du tør sige det højt for i det mindste dig selv og tage skridtet mod at få det bedre.

Alkoholmisbrug kan påvirke ikke bare en selv, helbredet og svigt af aktiviteter og arbejde, men det rammer også de pårørende som familie og venner, der ser målløst og magtesløse til, mens man langsomt bevæger sig ned ad en deroute i livet.

I Danmark er langt flere danskere alkoholikere, end de tør indrømme, så at du tør stå ud fra mængden i et samfund, der er så inficeret i oversvømmet i en alkoholkultur, er virkelig godt klaret!

Så er næsten skridt at finde ud af, hvordan man finder den rette behandling og dermed også det rette behandlingscenter til en.

Metoden til at finde det rette sted afhænger faktisk i lige så høj grad af din egen indstilling: Er du villig til at skabe en gigantisk forandring i dit liv, som afstedkommer af din egen lyst og ikke fordi, du er blevet af en anden part om at gøre det?

Kan du også affinde dig med, at det bliver en lang og hård forandring, behandling og rejse, som kan medføre hårde følelsesmæssige svingture?

Kan du også acceptere, at det sker for langt de fleste – hvilket i så fald også kan ske for dig – at man “falder i igen” og skal i behandling igen?

Hvis du kan indstille dig på ovenstående udsagn som den skinbarlige sandhed, så er vi ret sikre på, at vi har det rette behandlingscenter til dig, der er afhængig af alkohol.

Du kan besøge stedet via følgende URL: https://behandlingscenter-stien.dk/antabus/

Flere nyheder