Sådan vælger du den rette cykelhjelm til din baby

04 januar 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Når du cykler med dit barn, eller når han eller hun cykler selv, er det selvfølgelig vigtigt, at dit barn har en cykelhjelm på hovedet. For et lille barn kan jo også komme til at slå sig meget slemt, hvis det vælter – eller du vælter – og barnet ikke har en hjelm på. 

Men hvordan skal du så lige vælge den rette hjelm? Der findes jo så mange forskellige hjelme at vælge imellem, og det er jo vigtigt, at det er en hjelm, der sidder godt fast på barnets hoved, så det er ordentligt beskyttet. Derudover har dit barn måske også nogle præferencer til, hvordan hjelmen skal se ud. Der kan altså være flere ting, der skal gå op i en højere enhed. 

Et godt sted for dig at lede efter en cykelhjelm til dit barn er på webshoppen cykelhjelm.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for cykelhjelme. Det vil derfor være nemt for dig at finde den helt rette til dit barn. Når du starter med at købe en cykelhjelm, er det altid en god ide, at du vælger en i størrelse 44-45 cm, medmindre dit barn har et usædvanligt stort hoved. Hos cykelhjelm.dk anbefaler de mærkerne Asus Smiley og Casco Mini Generation. Dem kan du se nærmere på her https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html

image

Hvor meget vil du give for en børnecykelhjelm? 

Måske synes du, at alle produkter til børn har det med at være helt utroligt dyre. Det kan derfor være, at du gerne vil slippe så billigt som muligt i forhold til det med en cykelhjelm. Men selvfølgelig stadig være sikker på, at det er en ordentligt hjelm. 

I det tilfælde er det netop smart for dig at se nærmere på cykelhjelm.dk. De to hjelme, som de nævner, er nogle af de bedste i tests. Du kan derfor være sikker på, at dit barns hoved bliver ordentligt beskyttet. Samtidig kommer de i to helt forskellige prisklasser.