Tænk på det indre og det ydre på din iPhone 8 skærm!

27 September 2021
Anders Lundtang Hansen

Som regel tænker man på ens iPhone 8-skærm som noget, der er integreret i selve ens iPhone, men er du klar over, at man også kan købe den separat for sig?

Det er ganske rigtigt, og det kan du gøre her: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-8-tilbehor-og-reservedele/iphone-8-skaerm-1.html

Denne mulighed har man blandt andet, fordi man kan komme til at ødelægge ens skærm så meget, at man er nødt til at få den udskiftet, som det så kan være, man kan gøre selv, eller man kan anskaffe sig den, så man kan give den til en godkendt reparatør, der så kan gøre det for en, hvis nu vedkommende ikke har reservedelen liggende, så man sparer den tid – og måske også nogle penge.

Men når telefonen ellers virker, hvordan bruger du så det indre og det ydre af den skærm?

Der er både det overfladiske og det udvendige at tænke på med en iPhone 8 skærm

For det første kan man tænke på det med, om der efterhånden findes nogle derude, der ikke har en låst skærm på deres iPhone 8?

I den forbindelse har man jo en “låst” skærm, som man skal låse op for at komme ind i telefonen, og her kan man vælge at have en baggrund til denne låste skærm.

Når man kommer ind i telefonen, så har man også selve baggrundsskærmen, som man også kan give sin egen baggrund, og den kan have samme tema som den låste skærm eller et helt andet tema.

De fleste vælger at bruge nogle billeder, de har taget med telefonen, men der er også dem, der vælger at bruge de farvetemaer, som der kommer med telefonen.

Så kan man også sætte for eksempel klistermærker på forsiden af telefonen, men man skal huske på, at det kan gøre, at det mindsker ens fokus på skærmen, og den bliver svær at gøre ren.

Telefonen skal desuden også rense med jævne mellemrum under og over skærmen.