Skal firmajulegaver partout lande ved juletid?

18 October 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi kan ikke undgå, at juleaften altid falder på den samme dato hvert år, og de fleste forsøger da at holde julehøjtiden så tæt på denne dato som muligt.

Men hvis man bare ser på sådan noget som en julefrokost, så kan den falde næsten over hele det kolde halvår – og der er endda dem, som der holder anledningen på et virkelig skævt tidspunkt, fordi det er svært at samle folk til lejligheden.

Så har vi sådan noget som firmajulegaver, hvor det jo ligger i navnet, at man skal have disse ved juletiden, for det ville virke mærkeligt at få dem om sommeren, hvorfor man så hellere skulle kalde dem noget andet.

Men derfor kan man stadig spørge sig selv, om sådan en firmajulegave altid skal falde lige ved juletiden eller ej?

Hvornår giver det bedst mening at give en firmajulegave?

Der kan jo være en grund til at give firmajulegaverne i god tid inden jul, fordi firmaet holder vinterlukket, eller der er mange ansatte, der går tidligt på juleferie, og de skal gerne have deres gave inden da.

Dette er specielt belejligt, hvis man har tænkt sig at købe nogle gaver, som der har udløbsdatoer, så man kan få dem fordelt, før der er gået for lang tid med at have dem liggende.

Men dog skal man helst give dem før julen, for når folk kommer hjem efter julen, så har de rystet det forrige år af sig, da der som regel også er gået et nytår, og man er begyndt at pakke julepynten ned derhjemme, hvis man ikke allerede har gjort det.

Så er det ikke sjovt at komme retur efter den ferie og blive påmindet, at man lige har holdt ferie ved at få sådan en gave, selvom det er velment, og der er lang tid til, at den næste ferie kommer.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/