Husk dette når du renoverer din entré

26 April 2022
Steffen Hansen

editorial

Et hus’ entré er vigtig, ikke kun for at gøre det mere attraktivt, men også for sikkerheden og trygheden. Hvis din indgang er gammel eller i forfald, er det måske på tide at overveje en renovering. Ved at foretage nogle enkle ændringer kan du give dit hjem et nyt, friskt udseende og samtidig forbedre dets funktionalitet. Du kan f.eks. tilføje en ny dør eller en veranda for at skabe et mere indbydende rum.

Eller du kan vælge mere energieffektive vinduer for at reducere dine varme- og køleomkostninger. Uanset hvilke ændringer du foretager, kan en renovering hjælpe dig med at skabe en entré, der er både stilfuld og funktionel.

dør

 

Tænk over indretningen

Det første gæster bemærker når de går ind ad din dør, er din entré. Helt naturligt kigger de fleste mennesker efter et sted at stille deres sko og hænge deres jakke, for ikke at være uhøflige og gå ind med sko på. Dette er specielt gældende for gæster, som gerne vil gøre et godt indtryk og som måske ikke kender hjemmet endnu. Derfor er det vigtigt at tænke over sin indretning, så det er så nemt for gæsterne som muligt. Du ønsker ikke at din skoreol er midt på gulvet eller at dit tøjstativ er et sted, hvor der ikke er plads til alle folks jakker. Det gør dine gæster utilpasse og kan i sidste ende efterlade et dårligt indtryk.

En indgang skal gerne være opryddelig og minimalistisk, så det er klart og tydeligt for gæster at afkode hvad de skal. Derudover så giver en ren og velindrettet entré en følelse af overskud, som kan efterlade et positivt indtryk.

Et godt tip er også at overveje hvilken hoveddør du har. Er det f.eks. en hoveddør med glaspaneler, giver det mulighed for at tilføje mere lys.

Du kan tjekke forskellige dørtyper ud ved at besøge klarwindows.co.uk.