Bådudstyr og sikkerhedsudstyr til både – find det online

18 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal årets ferie afholdes som et ugelangt sommertogt – eller ser du blot frem til hyggelige weekendture med familien på jeres fælles båd? Så bør du under alle omstændigheder sikre dig at båden er i sejlklar stand inden den søsættes. Og du bør først og fremmest få styr på det obligatoriske sikkerhedsudstyr.

Tjek op på sikkerheden ombord

Blandt de vigtigste former for bådudstyr finder du sikkerhedsudstyret. Dette tæller, foruden redningsveste og redningskrans, diverse elektroniske udstyr.

Du skal blandt andet sikre dig at radio udstyret er velfungerende inden i stævner ud. Selv i de forholdsvis sikre danske farvande kan det faktisk godt lade sig gøre at komme i havsnød. Og så er det en stor fordel at kunne kalde efter hjælp.

bådudstyr

Til samme formål bør du have signalerings udstyr ombord. På den måde kan du sikre at I nemt kan blive fundet, selv i rum sø. Når det handler om redningsveste skal du tjekke at der for det første er det lovpligtige antal ombord, for det andet at de alle passer.

I følge gældende danske regler skal der være et antal redningsveste svarende til antallet af ombord værende personer plus én. Du skal sikre dig at dine børn stadig kan passe deres redningsveste. Er de vokset fra deres veste, skal du ud og købe nye. Alle besætningsmedlemmer skal være iført redningsvest når båden er i søen. Og det gælder også hunden eller katten, skulle den være med på ferien.

Hvor kan jeg finde bådudstyr billigt online?

Hvis du ikke ønsker at spendere en mindre formue på udstyr til klargøring og udrustning af båden, kan du med fordel bestille alt hvad du skal bruge online. Hos Marinelageret i Sønderborg finder du et stort udvalg af billigt bådudstyr i top kvalitet. Klik ind og læs mere, og bestil dit bådudstyr i webshoppen på marinelageret.dk