Billigt webhotel er perfekt for begynderen

05 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du skal i gang med en hjemmeside, har du sikkert fundet ud af, at du skal bruge et webhotel. Det er en forudsætning for, at din hjemmeside kan være på nettet. Men hvilket webhotel skal du vælge? spørger du sikkert dig selv. Skal du bare gå med det billigste? Eller er det ikke i god nok kvalitet? 

Hvis du med det billigste mener simply.com, behøver du ikke at være bekymret for, at du ikke får et ordentligt webhotel. Det er nemlig et webhotel, der har en meget høj kvalitet. Samtidig henvender deres billigste abonnement sig netop til dig, der er ved at starte din hjemmeside op. Du får one-click wordpress installation og mulighed for at købe dit domæne gennem dem. Dermed kan du altså i løbet af ganske kort tid være klar til at oprette din hjemmeside. Så se nærmere på det webhotel, de tilbyder dig

Muligt at opgradere dit abonnement senere 

Måske har du en ambition om, at du skal have en hjemmeside med mange besøgende. I det tilfælde virker det måske mærkeligt for dig, at du vælger det allerbilligste abonnement. Det kan da ikke understøtte særligt mange besøgende på siden, vel?

Det er rigtigt, at mange besøgende på en hjemmeside, kræver meget serverplads. Når du starter ud med en privat hjemmeside, vil der dog typisk gå noget tid, inden der begynder at komme mange besøgende. Derfor kan du sagtens vælge det billige abonnement til at starte med og så opgradere i takt med, at du får mulighed for flere besøgende på din hjemmeside. 

Det samme er tilfældet, hvis du starter en virksomhed op fra bunden. Der kan du også godt starte med et mindre abonnement, hvor der ikke er plads til så meget trafik. Når der så begynder at komme meget trafik, kan du vælge at opgradere til et andet abonnement.