Bliv behandlet for alkoholmisbrug

17 March 2020
Marcus Løhde Nielsen

editorial

Oplever du eller en af dine kære, at der sker et begyndende eller igangværende alkoholmisbrug? Det er en seriøs sag og bør behandles straks. Alkohol anbefales at blive drukket i mindre mængder; estimeret til 7 genstande om ugen for kvinder og 14 for mænd. Hvis dette overskrides begyndes en skaderisiko, som ikke bør spøges med. I det danske land, hvor det er jævnt normalt, især for de unge, at drikke i weekender, så kan det være svært at holde sig væk fra det. Vi er blevet en alkoholdrikkende nation, og det gør det ikke nemmere for mulige alkoholikere. Men der er en løsning! Personer med en særlig alkoholtrang, bør kontakte et behandlingscenter og søge alkoholafvænning. Du bør overveje Behandlingscenter Søby Park, når du søger afvænning af alkohol for dig selv eller en kær.

Alkoholbehandling på Søby Park

Professionel behandling

Behandlingscenter Søby Park tilbyder en alkoholbehandling, der giver resultater! Hos dem lægger 4 ud af 5 patienter misbruget bag sig og starter et nyt, bedre liv. De er specialiserede i at hjælpe patienter med afhængighedssygdomme, og gør det glimrende i deres behandlinger. Personalet yder en ekstra indsats for alle, både patient og familie, og det gør oplevelsen endnu stærkere for alle parter.

De er beliggende i smuk natur, som øger patientens rolighed, og forstærker muligheden for et bedre forløb. Dertil søger Søby Park at skabe en tryghedsfornemmelse, så snart man ankommer på behandlingscenteret.

Behandlingscenteret modtager patienter fra hele landet, alle dage i hele året. Derfor er der ingen undskyldning for, hvorfor du ikke skal vælge dette center. 

Ligeså svært for pårørende

Der er ingen tvivl om, at et alkoholmisbrug rammer misbrugeren, men ligeså også de pårørende. Det er Søby Park opmærksomme på, og derfor tilbyder de kontakt og gode råd til venner og familie af patienten. Behandlingscenteret vil med glæde kontakte pårørende, så de får opdateret patientens nuværende tilstand og personalets tanker om forløbet.