Byens foretrukne VVS i Lyngby har mere end 100 års erfaring

09 March 2022
Silje Hansen

editorial

Fagligheden er altid i top, når du kontakter en VVS installatør. Det skyldes naturligvis, at alle VVS installatører har gennemført en særlig uddannelse og er faglærte. Der er nemlig høje standarder for, hvad en VVS installatør skal vide og kunne i Danmark. Derfor kræver det også en autorisation som skal udstedes af sikkerhedsstyrelsen eller tilsynsmyndighederne. Du kan derfor altid være tryg, når du kontakter en VVS installatør. 

Der kan være mange situationer, hvor du kan have behov for at kontakte en autoriseret VVS installatør. Det kan være at afløbene er tilstoppede. Det kan også være, at du ønsker at udskifte det gamle armatur eller toilet ud med et nyt. Du kan også kontakte en autoriseret VVS, hvis du ønsker at renovere dit badeværelse eller køkken. 

vvs lyngby

Hvad koster det at hyre en VVS installatør til en opgave?

Prisen for en autoriseret VVS installatør afhænger i stor grad af opgaven. Der er naturligvis forskel på, om du ønsker hjælp til at få installeret og monteret en varmepumpe, eller om det er et armatur der skal udskiftes. Dels skyldes prisforskellen fordi, at der er forskel på, hvad de enkelte produkter koster i sig selv. Men det som primært spiller en forskel i priserne er, hvor lang tid det tager for VVS montøren at løse de forskellige opgaver. 

Typisk bliver du afregnet i en timeløn. Hvis det er muligt, kan det altid anbefales, at du aftaler en fast pris med VVS installatøren, så det ikke løber løbsk med timerne. 

Hvilken VVS montør i Lyngby skal du vælge?

Hvis du leder efter en erfaren og kompetent VVS montør i Lyngby, kan du med fordel vælge https://stroemann.dk/vvs-lyngby.aspx. De har i dag mere end 100 års erfaring med forskellige VVS opgaver. Der er derfor god hjælp at hente, da de også stadig sætter en store ære i deres håndværk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/