Dekorer dit hjem med fantastiske, billige plakater

26 April 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Vil du gerne sætter flotte farver på dine vægge? Men er du ikke helt til dyre malerier? Så skal du kigge nærmere på Sohu Shop, som sælger moderigtige og stilrene plakater til billige penge. Der er mange flotte motiver og dermed noget for enhver smag. Men hvordan vælger du egentlig den helt rigtige plakat til dit rum?

Vælg den perfekte plakat 

Når du skal dekorere din vægge, skal du altid tænke over farven på selve væggen og farven på det du vil hænge op. Der skal skabes en flot balance mellem dine farver. I et rum med mange hvide eller neutrale toner kan du sagtens sætte lidt vilde farver på væggen. Mens du i et rum med markante farver på væggen, bør vælge at hænge nogle mere simple plakater op. Til børneværelset kan du sagtens slå dig løs med farver og søde motiver. Det er ikke kun farver, der spiller en rolle. Du skal også tænke over, hvor stor en plakat du hænger op. Er der i forvejen noget på væggen, som f.eks. hylder eller et ophængt tv? Pas på, at det ikke kommer til at se overfyldt ud. 

Køb billige plakater hos Sohu Shop

At besøge Sohu Shop er lidt som at begive sig ind i junglen. Du bliver mødt af helt vildt mange indtryk. Udvalget af plakater spænder nemlig rigtig bredt fra ordsprog, opskrifter og citater til motiver med dyr, blomster og barnlige figurer. Du kan derfor dekorere alle rum i din bolig med de mange muligheder. Der er helt sikkert også en god gave at finde blandt de mange billige plakater. Glæd din ven eller veninde med et flot motiv til den nye lejlighed eller det nye hus. Sohu Shop leverer inden for 1-2 dage, og du får altid fri fragt, når du bestiller for over 500 kr.