Den her dør har stået åben alt for længe

27 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Egentlig var det her en dør, som man havde tænkt sig, der skulle åbnes og lukkes en del, for det er døren trods alt skabt til, så den ikke bare ender med at være i den ene position for længe, så den ender med at ruste eller på anden måde at blive ubrugelig

Døren er til for at blive benyttet, så man skal ikke være bange for at slide på den, for gode døre kan holde længe, når man vælger de rette og ellers passer på dem.

Der er ingen døre derhjemme hos dig, der er lukket for længe, for selvom det er til rum, der bliver brugt sjældent, så går man dog derind nu og da.

Men der er så nogle døre i hjemmet, som man havde en intention om, at de også skulle åbnes og lukkes, men med tiden har det vist sig, at gennemgangen bliver brugt så tit, at man har valgt at lade døren stå åben med en hængsel eller en dørstopper.

dør

Hvordan er den dør nu, når den er lukket?

Og det har den faktisk været så længe, nu, at man bruger bagsiden af den til at opmagasinere ting, for der er alligevel aldrig nogle, der kigger deromme – hvor der så også har samlet sig støv.

Faktisk har døren stået åben så længe, at man ikke kan huske, hvordan det hele ser ud, når den er lukket; man bilder sig ind, at man kan det, men når det kommer til at stykket, så er man faktisk i tvivl.

Det kan være på sin plads lige at lukke døren lidt for at se, hvordan standen er på den, så man kan se, om den skal fikses eller repareres.

Så kan man også lige huske, hvordan den føles, og hvordan den lyder, når man lukket den i.