Det er ganske okay at skifte formål med dit privat lån

11 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kunne virkelig godt bruge nogle flere penge til noget ganske konkret, som kunne være nye møbler, en flytning, en rejse, en istandsættelse eller noget helt femte – du indsætter bare, hvad der passer bedst på dig i den her sammenhæng, så længe det er noget bestemt.

Der er dog lange udsigter til, at du kan få sparet sammen til det, og det er lidt en skam, når behovet er lidt aktuelt nu.

Du kunne godt gå ned i banken og søge om et lån, men det er trods alt lettere at gøre via Ikano, finder du hurtigt ud af, da du undersøger sagen nærmere.

Så slipper du også for, at du skal lave en aftale med banken, printe dokumenter ud eventuelt, have din partner med, finde tid i kalenderen og tage pænt tøj på og meget mere.

Men er det nu reelt denne ting, som du vil bruge pengene på?

Det er jo dine lånte penge i et privat lån

Det er sjældent god stil at skifte mening om noget, men det gælder mest, når det involverer andre mennesker, for hvis det nu er angående dig selv og dit ve og vel, at du skifter mening om noget, der er til (bedre) gavn for dig selv, så er det jo helt okay.

Så hvis du nu har fået et lån fra Ikano Bank til den første ting, som du overvejede at bruge pengene til, men du så nu skifter mening, er der så noget galt med det?

Nej, det er der ikke, for det er jo dine lånte penge, så du kan bruge dem til det, du har lyst til.

Der ville det nok være noget andet ved et møde i banken, hvor man låner dig penge til noget konkret, og du så skiftede mening, eller hvis du lånte penge af en ven, og vedkommende så mente, du brugte dem til noget, der egentlig var at ødsle dem væk.

Det skal du ikke frygte med denne lånemetode.