Ejendomsservice – drift og vedligeholdelse af beboelsesejendomme

11 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Som ansvarlig for en eller flere beboelsesejendomme vil du have brug for ejendomsservice i forbindelse med drift og vedligeholdelse af de til foreningen hørende bygninger. I det følgende kan du læse mere om hvad begrebet ejendomsservice dækker over.

Hvad indebærer god ejendomsservice?

Ejendomsservice er en fælles betegnelse for en række ydelser som vedrører drift og vedligeholdelse af bygninger, som oftest de der anvendes til beboelse. Måske forbinder du mest services så som trappevask, vinduespolering og fejning af gård med vicevært opgaver. Og ejendomsservice indeholder da ganske rigtigt også en del vicevært tjenester.

Du kan som en del af din ejendomsservice aftale vælge fast vicevært service. Så vil du få en fast tilknyttet vicevært som skal fungerer som beboernes daglige kontakt person og ”go to guy”. En vicevært vil kunne varetage alle de daglige opgaver med drift og vedligeholdelse af ejendommen og samtidig have kontakt til relevante fagpersoner og håndværkere som kan hjælpe med disse opgaver.

Blandt andet vil viceværten forestå kontakten til det firma som leverer rengøring af ejendommen hvis denne er for stor til at han selv vil kunne nå alt hvad der hedder trappevask og rengøring af andre fælles områder. Viceværten vil kunne hjælpe med at få styr på eventuelle have arealer med assistance fra havemænd og anlægs gartnere. Og endelig vil en dygtig vicevært træde hurtigt til i tilfælde af akut opståede nødsituationer – for eksempel strømsvigt eller et sprunget vandrør – og formidle kontakt til en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret kloakmester eller en autoriseret VVS installatør som kan løse problemet.

Hvem kan hjælpe med ejendomsservice i København?

Er din ejendom beliggende i København eller nærmeste omegn vil Dahlin Ejendomsservice ApS kunne hjælpe dig med diverse ejendomsservice tjenester. Du kan læse mere, og kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS, via hjemmesiden https://dahlin-ejendomsservice.dk/.