En campingplads kan give jer alt, hvad I har brug for på ferien

09 December 2019
Emilie Ann Jacobsen
En campingplads kan give jer alt, hvad I har brug for på ferien

Det kan være meget forskelligt, hvordan du godt kan lide at holde ferie. Derfor er der heller ikke en ferieform, der passer til alle. En ferieform, der passer til rigtig mange, er dog, at du tager på campingferie. Der har du mulighed for at bo på flere forskellige måder, være mere eller mere social, og der er ofte områder, hvor børnene kan lege. 

På en campingplads har du typisk mulighed for at bo i en hytte, i telt og i en campingvogn. Hytterne er den mindst primitive løsning, da der ofte er rindende vand og toilet. Derfor kommer det på mange måder til at fungere som et minisommerhus. Du har dog ikke have, hvor børnene selv skal finde på, hvad de skal lave. I stedet kan de bruge faciliteterne på campingpladsen, hvor de nemt vil kunne få mange timer til at gå. Læs mere om det her.

At bo i telt på en campingplads er den mest primitive måde at bo på, men kan også være en rigtig hyggelig måde. Der kommer du helt væk fra den måde, som du plejer at leve på. Du sover på jorden og kan høre regnen tromme på teltdugen om natten og bliver vækket af fuglene om morgenen. Det er alt sammen en del af charmen. Der findes i dag mange forskellige former for telte, hvilket gør det muligt for dig at bo på den måde, som du ønsker. For eksempel findes der telte med forskellige “værelser”, så I kan få lidt mere privatliv.

I jeres egen campingvogn har I mulighed for at indrette jer, så den passer præcis til jer og jeres måde at holde ferie på. I kan for eksempel vælge at tage køkkenet ud af vognen, da mange alligevel tilbereder maden i forteltet. Det giver mere opbevaringsplads inde i vognen. 

Få mere inspiration på https://rejsegnisten.dk/