En hus blog der viser vejen til den rigtige trampolin

04 januar 2021
admin

“Hop så højt du kan…”

Må lyde som en ganske skæg leg i et barns øre. At hoppe på trampolin er noget, alle børn for det meste synes er sjovt. Det er noget, hvor alle kan være med og endnu sjovere – der kan være flere på trampolinen samtidigt. Jo flere unger, desto bedre. 

Men hvad skal man lige være forberedt på, når det gælder opsætningen af en trampolin? Jo der er op til flere ting, som du skal være OBS på.

Stellet på trampolinen spiller en vigtig faktor

… og derfor er det selvfølgelig noget af det første, du skal være opmærksom på. Det handler nemlig om, hvor godt den holder i både vind og vejr. Og når man tager det danske vejr i betragtning, er det altid en god idé at være forberedt på det værste.

Hvis stellet er udført i galvaniseret stål, holder trampolinen nemlig endnu bedre. Hvis rørerne også er lidt tykkere i det, holder de også lidt bedre. 

Beskyttelseskant

Beskyttelseskanten skal selvfølgelig være så bred som overhovedet mulig. Det nytter ikke noget, hvis det er en tynd kant ude i siden, for så er du tættere på jorden – og det kan godt virke forvirrende for børnene, hvis kanten er lille. Derfor er det bedre beskyttelseskanten er stor, så børnene holder sig længere inde på midten. 

Fjedrene

Hvis du læser på diverse hus blog, kan du også se, at noget der går igen, når man skal vælge den rigtige trampolin, er det selve fjedrene på trampolinen. 

For at fjedrene skal holde så længst tid som muligt, er det vigtigt, at de perfekt tilpassede. Det gør du ved at undersøge hvor kraftige trådene er og ikke mindst altid overholde den vægt, der må være på trampolinen. Så selvom alle gerne vil hoppe med, må maskimum vægten selvfølgelig ikke overskrides.