Er der rabatter at hente på kurser?

05 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man nu er en sand krejler, så går man efter, at man kan komme på et kursus billigst muligt, hvis det er nødvendigt for en.

Man vil stadigvæk have det bedste, men man er sikker på, at den pris, der er fastsat, er til for, at der kan komme et stort overskud for dem, som der laver det.

Så hvis nu bare en selv får en del rabat, så får de jo stadigvæk overskud fra de andre kursister, så udbyderne taber jo ikke noget i sidste ende, tænker man.

Dog er man godt klar over, at hvis det rygtes, man kan få rabat, hvis man spørger, så kan de have uheldige konsekvenser.

Så man spørger mere udenom, hvor der ikke er andre potentielle kursister, der kan høre med, om det er muligt at få noget rabat.

Der er jo aldrig noget i vejen for, at man spørger, for man kan altid få et nej.

Kurser

Måske er du heldig at få lidt rabat på et kursus

Selv hvis man ikke har heldet med sig her, så kan det være, at man bare skal holde øje med, om der kommer en kampagne, hvor man tilbyder de kurser med rabat, eller man kan få en rabatkode på en måde.

Hvis man ikke har travlt med at komme på det her kursus, så kan man jo godt vente lidt og have is i maven for at se, om prisen daler på deltagelse.

Så er det bare med at holde øje, om der skulle ske et prisfald.

Ellers kan man høre, om man kan springe ind midt i et kursus, der er startet, men man så kan få rabat her, selvom man godt ved, at man ikke er garanteret at få nok udbytte af kurset.

Måske er der noget kursusmateriale, som man bestemmer sig for, at man ikke køber, hvis det er valgfrit, og på den måde kan man også spare penge på et kursus!