Er du for syg til at tage på kursus? Bliv hjemme!

05 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig vil der altid være dem, som der har ondt i pjækketarmen, eller de føler sig måske lidt mere syge, end hvad de egentlig er – måske fik de bare for mange øl dagen før på en bar, selvom det var en hverdag, og nu er det svært at komme op på det kursus, som man er blevet sendt afsted på.

Det føles lidt som lektier, så man vil egentlig hellere blive hjemme og slappe af, og selvom der måske er tale om et onlinekursus, så vil man egentlig hellere slappe af og ikke lave for meget den dag.

Men hvis det nu er et kursus fra 4D.dk, som man har tilmeldt sig, så glæder man sig til at komme til det, hvordan det end skal gennemføres.

Men faktisk er man godt syg, man har feber, man er snottet, hænger med næsen – der er snottet – og der er pus i ens øjne, mens man er brandvarm. Men man VIL afsted til det kursus.

Kurser

Det er ikke godt for de andre kursusdeltagere, at du dukker op til det kursus

Men det kan ikke svare sig at gøre det, for selvom du egentlig godt kan komme frem, så bliver du bare mere syg af den tur – specielt hvis vejret er dårligt.

Og selvom du sætter dig lidt væk fra de andre, så er der mange måder, man kan spred den sygdom på, og de andre kan blive syge, og selvom det måske ikke lige sker i dag, så kan det ske i morgen.

Og så lægger de andre sig syge, og det kan betyde, at man måske ikke kan gennemføre kurset, fordi for mange falder fra grundet sygdom.

Skal man så have penge tilbage?
Kan man udsætte kurset til senere?
Hvad gør man lige?

Selv hvis kurset er online måske, så er det svært at holde koncentrationen, når man er syg.