Få en diskret tandregulering med invisalign
invisalign

Få en diskret tandregulering med invisalign

Skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne kan nemt opstå, når man kommer op i alderen. Som voksen er det måske mere synligt, når man er utilfreds med ens tænder. Man kan nemt have en tendens til at smile på en bestemt måde eller være opmærksom på, hvor meget man griner, når er man ude blandt andre. Det kan hurtigt virke unaturligt, da mange forsøger at dække over de skæve tænder i munden. 

Der er mange der ikke vælger at gøre noget ved det, da man typisk forbinder en tandregulering med en tandbøjle eller skinne, som er synlig på tænderne. Det kan være værre at have på som voksen, fordi det er så synligt at have på. Det sætter naturligvis også nogle begrænsninger for, hvad du kan og må spise.

Med en invisalign behandling kan du få reguleret eller rettet dine skæve tænder på plads på en diskret måde. Det har vist sig at være en mindst lige så effektiv og sikker løsning som en traditionel bøjle.

Hvad består en invisalign behandling af?

En invisalign behandling består af en gennemsigtig eller næsten usynlig tandbøjle. Denne bøjle bliver skræddersyet og designet efter dine tænder til punkt og prikke. Den kommer derfor til at sidde meget tæt og diskret på tænderne, når du har den på. Det vil dermed også være en langt mere komfortabel bøjle at have på tænderne sammenlignet med den traditionelle bøjle.

En af de store fordele ved at vælge en invisalign behandling er, at du let kan tage bøjlen af og på. Det gør det noget nemmere for dig at spise, drikke eller børste tænder. Du skal dog have bøjlen på i mindst 22 timer i døgnet for at få den bedste effekt. 

Sådan får du en gratis forundersøgelse

Ønsker du en gratis forundersøgelse for at se om det kan have en god virkning på dine tænder, kan du bestille en gratis tid hos yousmileismile.dk.

11 thoughts on “Få en diskret tandregulering med invisalign”

  1. “This is the right webpage for anyone who really wants to find out about this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You certainly put a new spin on a subject that’s been written about for decades. Great stuff, just excellent!”
    שירותי ליווי באשקלון

  2. “The next time I read a blog, I hope that it won’t fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, but I really thought you would have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something you could possibly fix if you weren’t too busy searching for attention.”
    ליווי בצפון

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *