Få det flotteste smil med Invisalign

28 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at få rettet op på de skæve bisser eller eventuelt korrigeret et overbid, underbid eller krydsbid? Så kan du vælge at få udført din tandregulering ved hjælp af Invisalign i stedet for fast monterede tandbøjler.

Hvad er fordelene ved at vælge Invisalign?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en tandregulering med de smarte Invisalign skinner.

Først og fremmest behøver du ikke at bekymre dig om dit udseende mens du får rettet tænder. En Invisalign skinne er nemlig helt gennemsigtig og ganske tynd, og sidder samtidig helt tæt til dine tænder. Det betyder at hverken venner, kolleger eller eventuelle kunder vil kunne se at du er i færd med at få rettet dine tænder.

Dertil kommer at Invisalign skinner er en del mere behagelige at være iført end de konventionelle togskinner, som faste tandbøjler også kaldes. Du vil ikke føle gener fra de glatte skinner, idet de som nævnt sidder tæt til tænderne og ikke har mulighed for at gnave i dine gummer eller på indersiden af kinderne.

Du vil heller ikke opleve at samle madrester op i dine Invisalign skinner på samme måde som det er tilfældet med en fast monteret bøjle. Og du vil kunne tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste dine tænder hvilket yderligere sikrer en effektiv mundhygiejne.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign skinner?

Hvis du synes at et Invisalign tandregulering forløb lyder tillokkende bør du opsøge en dygtig tandlæge som har speciale inden for retning af tænder. Er du bosiddende i hovedstadsområdet kan du med fordel vælge den københavnsk baserede klinik You Smile I Smile. Hos You Smile I Smile finder du udelukkende dygtige eksperter inden for tandregulering med Invisalign.

Du kan altid få en tid til gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile – book i dag på yousmileismile.dk