Få et stykke dansk designhistorie ind i dit hjem

03 April 2020
Michelle Løhde Nielsen

editorial

En lampe er ikke bare en lampe. Det er nemlig ikke kun for selve funktionen, at vi har lamper hængende i vores hjem, men i den grad også for selve designet. En lampe er ikke længere blot en lampe, der skal lyse hjemmet op, men det er også blevet en del af vores udtryk og stil. 

LE KLINT – Dansk design når det er bedst

Dansk design er især blevet populært herhjemme, men også verden over. Det er der gode grunde til, men det skyldes især den høje kvalitet og det gode håndværk.

LE KLINT er et rigtig godt eksempel på dansk design, når det er bedst. LE KLINT blev skabt tilbage i 1943 og har siden været et af de mest solgte lampemærker nogensinde. De har skabt nogle af de mest populære designs, som man stadig hyppigt ser rundt omkring – og de er især kendt for den klassiske LE KLINT-foldeteknik, som der stadig anvendes på nye og spændende måder idag.

Stort udvalg af både det klassiske og moderne

Uanset om du er til det klassiske eller moderne, så finder du det hos LE KLINT, da de både består af moderne og klassiske belysningsprodukter. Hvis du gerne vil finde din favorit LE KLINT lampe, så finder du et stort udvalg hos Designklassikershop, der forhandler originale og unikke produkter heriblandt LE KLINT lamper.

Med en LE KLINT lampe er du garanteret et tidsløst produkt, der kan indgå i et hav af forskellige typer stilarter og indretning. Lampen bliver en del af din personlige stil og løfter din indretning på en yndefuld måde.

Klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i det store udvalg af LE KLINT lamper. Alle fortjener en flot og stilfuld lampe til deres hjem, og det finder du med garanti her. Samtidig er du sikret gode og konkurrencedygtige priser og ikke mindst god service.