Få finansiel hjælp med et privat lån

15 May 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Har du brug for en hurtig økonomisk håndsrækning? Så kan du overveje et online privatlån.

Hvornår kan jeg optage et privatlån online?

Du kan ansøge om optagelse af et privatlån online lige når det passer dig. Du skal blot have adgang til internettet via eksempelvis pc, tablet eller smartphone.

Der ud over vil de fleste långivere betinge sig at du kan dokumentere din faste bopæl i Danmark og din alder, idet du skal være bosiddende her til lands og være fyldt atten år for at kunne komme i betragtning til et online lån. Begge disse faktorer kan valideres ved hjælp af NemID – så er du i besiddelse af et sådant er du godt kørende.

Dit NemID kan også fortælle din potentielle långiver om du står opført som dårlig betaler hos Debitor Registret eller og du er registreret hos RKI (Ribers Kredit Information). Er dette ikke tilfældet vil din ansøgning om et online privatlån kunne godkendes i løbet af å timer. Og så vil du have pengene på din konto meget hurtigt derefter.

Hvor mange penge kan jeg låne med et online lån?

Et online kontantlån, forbrugslån eller privatlån vil typisk være i størrelsesordenen 5.000 – 500.000 kroner. Du bør dog aldrig låne flere penge end du har brug for – og du bør altid være sikker på at du kan betale lånet tilbage.

Dette er meget vigtigt hvis du ikke ønsker at dit lån skal blive dyrere end højst nødvendigt. Hvis du sørger for på forhånd at lægge et økonomisk bæredygtigt budget, hvori der er plads til de månedlige afdrag, kan du slippe for mora renter og ekstra gebyrer som lægges oven i lånet som straf. Og så havner du ikke i økonomisk ruin på grund af et privatlån.

Du kan søge om privatlån online hos Ikano Bank på hjemmesiden ikanobank.dk.