Få flere tilbud på gulvafslibning

17 March 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Går du med planer om at få slebet dine trægulve. Enten fordi du skal flytte ind i en lejlighed med trægulve, og du selv står for vedligeholdelsen, eller fordi de er begyndt at se så grå og triste ud, at selv ikke den bedste rengøring kan få dem pæne igen, er det en god ide at starte med at få flere tilbud på gulvafslibning.

Fordelen ved at få flere tilbud er at du får et godt overblik over prisniveauet. Du undgår at få området dyreste gulvafsliber til at udføre opgaven eller mindst lige så vigtigt, at du kommer til at sige ja til et så billigt et tilbud at der er risiko for at de reelt ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt, uden at tabe penge. I værste tilfælde kan du komme hjem til ødelagte gulve, der skal udskiftes.

Hvad siger tidligere kunder

En anden god ting der er en god ide at tjekke tidligere kunders oplevelse. Har de været glade og tilfredse eller har de måtte få andre ud for at slibe gulvene igen fordi de ikke har lavet gulvene ordentligt. Du kan enten bede om referencer eller du kan undersøge, hvad der står på sider som Trustpilot.

Du skal ikke lægge for meget i de enkelte opslag, men undersøge om der er noget der går igen i flere af anmeldelserne. Det kan både være positive som negative anmeldelser. Hvis flere personer uafhængigt af hinanden skriver det samme, er der en stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme.

En sidste ting der er godt at vide inden man vælger en gulvafsliber er hvordan de vil efterbehandle gulvene og hvor mange gange de vil behandle dem. Gulvene skal have sæbe, lak eller lud mindst 3 gange før de er færdige. De skal også have tid til at tørre imellem de forskellige behandlinger.