Få flotte gulve med professionelt gulvfirma

16 February 2021
Tina Høy

editorial

Er dine gulve ved at være slidt der, hvor der bliver gået mest på dem? Eller er der hakker og ridser efter det levede liv i en bolig? At få slebet sine gulve er noget af det, der kan friske et hjem allermest op. Det er ligesom at få et nyt gulv og hele rummet bærer præg af de nye flotte gulve.

Du kan godt vælge at få dele af gulvet slebet, der hvor det er mest slidt, eller hvis gulvet har taget skade af møbler, der er presset ned i gulvet – eller stole, der har skrabet over gulvet uden filtdutter. Du kan få gulvafslibning til en billigere pris, men det flotteste resultat – også i sidste ende – er at slibe hele gulvet. Det vil en gulvafsliber også sige.

Få afhøvlet eller -slebet dine gulve

Man kan vælge enten at få afhøvlet eller afslibet sine gulve. Det kan få dig til at elske dine trægulve igen. 

GulvKanonen udfører professionelt gulvarbejde på hele Sjælland, og deres folk har mange års erhvervserfaring. De bruger uddannede fagfolk, materiale i høj kvalitet og professionelt udstyr. Alle gulvydelser har tre års garanti, og ydelserne er afhøvling og -slibning af trægulve, afslibning af trapper, bordplader og terrasser og efterbehandling med olie, sæbe, lak eller lud. 

Få rådgivning

Du har nok brug for rådgivning omkring dine gulve, da det, der skal ske med dem, afhænger af deres stand, hvad du ønsker osv. GulvKanonen vurderer gerne gulvet og foreslår en løsning og et tilbud.

GulvKanonen har store ambitioner og vil være det bedste gulvfirma på Sjælland med de mest tilfredse kunder. På  gulvkanonen.dk kan du læse svar på spørgsmål om, hvordan du ved, at en gulvmand er god, fif til valg af gulvmand og se de fejl, du ikke må begå. Der er anmeldelser fra kunder, så du kan se, hvad de siger om gulvfirmaet.