Få hjælp til at finde billån gennem sammenligningssiden Bankly

29 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Drømmer du om at få en ny bil, er du måske allerede begyndt at se på, hvilke muligheder du har i forhold til at få et billån. Der findes jo mange muligheder i dag. Både for at få et lån gennem en bank og at få et gennem en privat låneudbyder. 

Ved at søge på Bankly lån kan du komme til en god sammenligningsside, hvor du blandt andet kan sammenligne billån. I modsætning til andre sammenligningssider går de dog et skridt videre.

Der kan du ikke bare se de generelle vilkår, som låneudbyderne tilbyder alle. Der kan de se de konkrete vilkår, som de vil tilbyde lige præcis dig. Du udfylder nemlig, hvor mange penge du gerne vil låne til at købe en bil, og hvor længe du vil være om at betale dem af. Derefter finder Bankly frem til dem, der vil give dig et tilbud på lånet. Det gør det altså muligt for dig at tage dit lån på et langt mere oplyst grundlag end normalt. 

Tænk dig altid om, inden du låner penge

Det er altid en belastning i en økonomi at have gæld. Derfor bør du selvfølgelig tænke dig grundigt om, inden du kaster dig ud i det. Du kan starte med at overveje, om du overhovedet har brug for bilen, eller om du måske har mulighed for at betale kontant for den.

Er ingen af delene tilfældet kan et lån være den bedste løsning. I det tilfælde kan du dog vælge at låne et mindre beløb, så det ikke bliver en lige så stor belastning for din økonomi, som det ellers kunne have været. 

Vil du have ydelsen til lånet længere ned, kan du vælge at bruge flere år på at betale lånet af. Du skal dog være opmærksom på, at bilens værdi jo også falder år for år. Du skal derfor ikke være længere tid om at betale af på billånet, end bilens levetid er.