Få hjælp til at optimere din webshop hos en dygtig tekstforfatter

05 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Synes du ikke at din webshop sælger som den skal, eller får du ikke nok henvendelser fra potentielle kunder gennem din virksomheds hjemmeside? Så bør du tjekke om dine sider er forsynet med de rette SEO tekster.

Hvad er SEO tekster?

Seo tekster er tekster som har til formål at styrke din hjemmesides positionering i forhold til Google og andre kendte søgemaskiner. Eksempler på vigtige SEO tekster er kategoritekst og produktbeskrivelser samt præsentation af din virksomhed eller din forretning på hjemmesiden. Her har du nemlig mulighed for at indsætte tekst af en vis volumen som indeholder de keywords og search phrases (søgeord og søge udtryk) som du ønsker at blive fundet på.

En god kategoritekst kan samtidig give kunden et øget købs incitament idet du med stor fordel kan bruge denne tekst til beskrivelse af de enkelte vares fortræffeligheder. Således kan du hjælpe kunden med at finde ud af hvilket produkt som bedst modsvarer hans eller hendes behov. Og med en tilsvarende levende produktbeskrivelse kan du lede kunden endnu tættere på et køb.

Derfor tjener gode SEO tekster faktisk mere end eet formål. Du kan fange og fastholde kundens opmærksomhed samtidig med at du gør det lettere for Google at indplacere dit website eller din online shop i søgeresultaterne på korrekt sæt og vis. Og så øger du dine muligheder for at sælge dine produkter eller ydelser via din hjemmeside.

Lad en dygtig tekstforfatter tage sig af dine SEO tekster

Skal dit indhold på hjemmesiden stå knivskarpt bør du lade en SEO skribent forestå udvikling af eksempelvis kategoritekst og produktbeskrivelser. På den måde er du sikret kvalitet i de tekster som skal præsentere dine varer samt de kategorier i hvilke de optræder.

En dygtig og erfaren tekstforfatter vil kunne levere såvel vedkommende som informative og søgemaskineoptimerede tekster til din hjemmeside og dermed sikre din SEO. Læs mere på wordpens.com