Få styr på maden til konfirmationen

26 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Hvis du skal være sikker på at kunne få noget lækkert mad til din konfirmation, så skal du være ude i god tid. Der er rift om buddet og mange af de populære cateringfirmaer har travlt i perioden op til de mange konfirmationer. Derfor skal du have planlagt, hvor du skal have mad fra i god tid, så du ikke pludseligt står uden noget som helst. Læs med i dette indlæg, og hør mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et godt cateringfirma.

 

mad ud af huset

 

1. Hvilket mad kan de levere?

Hvis du har nogle særlige ønsker til menuen på din store dag, så bør du undersøge hvilken slags mad de kan levere til dig. Skal det være moderne og elegant? Skal det være gammel dansk eller noget helt tredje. Du kan undersøge udbuddet hos de forskellige cateringfirmaer, så du kan finde frem til det, som du gerne vil have. Hvis  du har allergener eller en særlig diæt, så skal du undersøge, om de kan imødekomme det. Du kan finde et godt cateringfirma via linket her: https://www.kokken-jomfruen.dk/

 

2. Hvad er prisen?

Prisen kan godt variere blandt de forskellige cateringfirmaer. Derfor bør du altid undersøge, hvad du kan forvente at skulle betale hos de forskellige. Du kan lave en simpel søgning for at finde et cateringfirma, der passer til dine behov, både hvad angår mad og pris. Hvis du har lyst, kan du også bede om et tilbud eller en pris. Du kan kontakte dem via deres hjemmeside med detaljerne om, hvilken slags mad de skal levere på konfirmationsdagen, hvor mange personer der vil være til stede og hvordan maden kan serveres. Det kan f.eks. være, at du ønsker en buffet fremfor tallerken servering. Der er noget mad, der er nemme at lave om til en buffet end andre. Så det skal du have styr på forhånd.