Få styrket dine IT-færdigheder på et kursus og stå stærkere

06 April 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

I langt de fleste jobs i dag har du brug for at kunne bruge en computer. Måske er der også nogle særlige programmer inden for din branche, som det er en god ide, at du kan bruge. Derfor er det en god ide, at du bliver ved med at opsøge ny viden inden for IT. På den måde kan du være sikker på, at du bliver ved med at have de relevante færdigheder i forhold til dit job. Dermed kommer du til at stå stærkere. Både i din nuværende stilling og i forhold til at søge en ny stilling senere hen. 

Der findes selvfølgelig en del steder, hvor du kan tage kurser inden for IT. Et af de steder, som du dog helt sikkert bør overveje, er 4d.dk. De har et stort udvalg af kurser inden for blandt andet Google, Microsoft og Adobe. Derudover kan de også skræddersy et kursus til din virksomhed, hvis I for eksempel er mange, der har brug for at lære de samme færdigheder. 

Kurser

Find nemt dit kursus

Vil du gå på et af de åbne kurser hos 4d.dk, kan du nemt finde frem til de helt rigtige for dig. Du kan nemt søge dem frem på siden. Hvis der er et kursus, der ikke bliver udbudt lige nu, kan du også tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du får oplysninger om nye kurser. Dermed kan du hurtigt melde dig til, når det bliver aktuelt. 

Det er altid en god ide, at du taler med din arbejdsgiver om, om de vil betale for kurset. I mange tilfælde vil de gerne betale for det, når det er et kursus, der er relevant i forhold til dit arbejde. De er jo også interesseret i at få en bedre medarbejder, der er bliver ved med at udvikle sig og har de nødvendige kompetencer i forhold til jobbet.