Få vores bedste tips til at vælge den rigtige hoveddør

07 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Har du brug for en ny hoveddør til dit hjem? Hvis ja, er der mange faktorer at overveje. Den første og vigtigste beslutning er, hvilket materiale den nye dør skal være lavet af. Dette afhænger af, hvordan den nye dør skal bruges – af din egen lille familie eller af hele virksomhedens medarbejdere. Hos klarhome.com/de har de et bredt udvalg af døre af høj kvalitet, der er lavet efter mål, så de passer perfekt til dit hjem, så det eneste du skal vurdere er, hvilket materiale din dør skal være lavet af.

Træ/alu – for en stærk og moderne dør

Vil du have en stærk dør, der kan modstå elementerne, er træ/alu et godt valg. Her får du en løsning, der er moderne og stort set vedligeholdelsesfri, og samtidig får du en dør, der kan holde til dagligt slid uden at blive nusset af se på.

dør

Træ – for et traditionelt look

Hvis du ønsker et klassisk udseende til din nye dør, er træ altid et godt valg. Det er også værd at overveje, hvis du er på udkig efter en miljøvenlig løsning, da træ er en naturlig og bæredygtig ressource.

Med denne løsning har du desuden mulighed for at vælge fyldninger eller andre detaljer, der får døren til at passe endnu bedre til din klassiske bygning.

Døre på mål

Hos klarhome.com/de har de et bredt udvalg af døre af høj kvalitet, der er lavet efter mål, så de passer perfekt til dit hjem. Når du har materialet på plads, kan du bestemme dig for det rigtige design, og så er du næsten klar til at bestille.

Når vi siger næsten, skyldes det, at du naturligvis først skal måle din døråbning, så du får bestilt døren på de rette mål.

Der er ikke noget værre end at modtage en ny, flot hoveddør, og så er den enten for stor eller for lille.