Får du nu isoleret godt nok og med det rette materiale?

30 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Skal man for eksempel isolere under ens loft en varm sommerdag, så er det nok noget, man hurtigt bliver udmattet af og begynder at svede over, men det er trods alt bedre, end man er nødt til at gøre det akut en vinterdag, fordi man har udskudt det så længe.

Af samme grund føler man sig så ikke så presset til at skynde sig her, men mest af alt tænker man over, at her i sommervarmen er det utroligt at tænke på, at det nogensinde skal kunne komme til at blive koldt igen.

Så man sløser måske lidt på arbejdet og sætter ikke isoleringen tæt nok eller i det rette lag, og man skærer det heller ikke helt til – en lille ledig plet gør vel ikke så meget.

Var det egentlig det rette materiale, man brugte til den isolering? Det kan man ikke huske, for man brugte bare lidt, som man havde liggende i overskud, så man kunne spare penge.

Det kan komme tilbage til en og give negative konsekvenser.

Få isoleret godt og grundigt med det korrekte materiale

Du vil takke dig selv senere, hvis du forud sørger for at tjekke efter, hvad du skal bruge til at isolere med.

Hvis du har noget isoleringsmateriale liggende fra en tidligere opgave, som er brugbart endnu, så gør det ikke noget at benytte sig af det, men man skal bruge godt nok af det, så det udfylder alle de områder, der skal isoleres.

Skal det lægges i flere lag, så skal man også gøre det.

Hvis man vil være på den helt sikre side, så er det nok smartest at købe nyt materiale at isolere med, så det er helt nyt og friskt.

Når du så sidder en kold vinterdag, så vil du virkelig takke dig selv for, at du udførte opgaven i god tid – og ordentligt.