Find centralt beliggende konferencecenter på Fyn

15 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle afholde en konference for medarbejdere eller samarbejdspartnere, og leder du i den forbindelse efter et lækkert og moderne kursus- og konferencecenter? Så bør du overveje HUSET i Middelfart.

Hvorfor skal jeg vælge HUSET i Middelfart som mit kursus- og konferencecenter på Fyn?

Hvis du ønsker at afholde dit kursus, din konference eller dit seminar i lækre, moderne rammer er HUSET i Middelfart det oplagte valg.

HUSET i Middelfart er et af Danmarks største og mest velrenommerede kursus og konference centre og er med sin centrale beliggenhed tæt på Storebæltsbroen og den fynske motorvej ideelt i forbindelse med afholdelse af alle typer arrangementer.

Du kan hos HUSET i Middelfart finde mødelokaler og konferencelokaler i alle tænkelige størrelser og udformninger. HUSET i Middelfart er leveringsdygtig i såvel store auditorier som mindre mødelokaler og grupperum. Og der er masser af lokaler hvor du og dine gæster kan slappe af mellem møder og workshop sessioner.

HUSET i Middelfart – moderne mødelokaler i naturskønne omgivelser

Dertil kommer at du med HUSET i Middelfart ikke alene får en særdeles central beliggenhed. Du får også adgang til nogle af de smukkeste omgivelser i Danmark.

Området omkring Middelfart er spækket med dybe skove, vidtstrakte marker og ende, og så selvfølgelig den skønne kyst strækning. Her er rige muligheder for lange, afstressende gåture og walk and talks i det fri.

Indkvartering på HUSET i Middelfart

Skulle dit arrangement strække sig over flere dage, eller kommer dine gæster langvejs fra, kan du med stor fordel booke værelser til overnatning på de til HUSET i Middelfart hørende business hotel. Til et ophold på HUSET i Middelfart hører fuld forplejning inklusive morgenmad, frokost og aftensmad i HUSET i Middelfarts lækre gourmet restaurant.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart, og booke mødelokaler samt hotelværelser, på huset-middelfart.dk.