Find de bedste kurser til opgradering af medarbejdere

07 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke nogen hemmelighed at kvalificeret arbejdskraft er alfa og omega for en virksomheds vækst og succes. Derfor er det altid en god idé at tjekke op på medarbejdernes viden og kompetencer for at få et retvisende billede af dennes relevans for arbejdet.

Er medarbejderen i stand til at løse sine opgaver på tilfredsstillende vis med sine nuværende kvalifikationer, eller er det på tide med en opgradering i form af et spændende og inspirerende kursus?

Bring kontoret up to date med kurser i Microsoft Office applikationer

Det er faktisk ikke kun de særligt specialiserede medarbejdere i virksomheden som kan have glæde af et sådant kursus. Også HK’ere og andre kontorfolk vil kunne maksimere udbyttet af deres daglige arbejdsindsats hvis de får mulighed for at opgradere deres færdigheder.

Nærmest uanset dit arbejdsområde vil du komme ud for at skulle bruge en af de mange værktøjer som Microsoft stiller til rådighed gennem sine platforme. Stort set alle virksomheder i Danmark og i resten af verden benytter Microsoft Office applikationer – og derfor giver det mening at have et indgående kendskab til disse programmers anvendelse.

Kurser

Den dag i dag har langt de fleste kontor arbejdspladser udrullet Microsoft Office 365 – den cloud baserede version af Microsoft Office pakken. I denne pakke finder vi blandt andet Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint og Microsoft Outlook.

Microsoft Office 365 byder dog også på samarbejdsorienterede værktøjer så som Drive, Groups og Teams. Er disse installeret i din virksomhed kan du nemt facilitere samarbejde på tværs af afdelinger, og samtidig give mulighed for at dine medarbejdere kan arbejde hjemmefra uden problemer.

Dette kræver selvfølgelig at hver medarbejder er a jour med anvendelsen af disse smarte applikationer. Og dette kan du sikre gennem kurser.

Find de bedste IT kurser i København

Hvis du er på udkig efter et givende og opkvalificerende IT kursus til dine medarbejdere kan du finde hvad du søger på 4d.dk.