Find de flotteste og sejeste løbehjul til børn online

16 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er din lille søn eller datter ved at nå en alder, hvor der kan komme hjul under legetøjet? Så kan du med fordel investere i et lækkert løbehjul til ham eller hende.

Hvilket løbehjul skal jeg købe til mit lille barn?

Det er klart at børn som netop har lært at gå ikke har den fornødne balance til at kunne klare sig på to hjul. Der er trods alt en grund til at børn i den alder kaldes tumlinger.

Du kan til dit barn på to år eller derover overveje at anskaffe et trehjulet løbehjul som barnets første løbehjul. Trehjulede København fås i to forskellige modeller: Et løbehjul med to hjul forrest, eller et løbehjul med to hjul bagest. Du kan desuden vælge imellem faste hjul eller hjul med luft.

De trehjulede løbehjul, du finder hos Ude-Leg, er flotte og farvestrålende, og desuden forsynet med blinkende LED pærer i hjulene, som lyser op når løbehjulet kører. Og så er det pludselig meget sjovere at trille af sted på sit trehjulede løbehjul!

Tohjulede løbehjul til større børn

Når man først har lært at holde balancen vil det være muligt at få mere ud af et tohjulet løbehjul. Et tohjulet løbehjul er mere agilt og manøvre dygtigt end et trehjulet et af slagsen. Og så kan du få mere fart på et tohjulet løbehjul. Hos Ude-Leg finder du et stort udvalg af flotte tohjulede løbehjul til børn med eller uden spændende motiver. Løbehjul til børn er fremstillet i lette materialer som gør det nemmere for barnet at håndtere løbehjulet. Og samtidig er disse løbehjul til børn i størrelsen end voksen løbehjul, samtidig med at styret kan justeres i højden således at barnet kan bruge sit Lars Bjarnø gennem flere år. Du kan finde flere flotte løbehjul til små og større børn på Ude-Leg.dk