Find de smukkeste ringe til hverdag og fest

18 June 2022
Maria Laugesen

editorial

Før i tiden var en ring primært et enkelt smykke, man havde på ringfingeren. Men i dag er det blevet populært at bære forskellige ringe på flere fingre, blande udtryk og farver, og skabe et personligt statement med de flotte smykker. Få inspiration til, hvordan du kan style dine ringe.

Et populært hverdagssmykke

Ringe kan være mange ting – lige fra en simpel guldring om én finger til store statement ringe med sten og farver. Det er netop dette, der giver en unik mulighed for kreative og fantasifulde løsninger, som udtrykker din personlighed og stil gennem smykkerne. 

Nogle foretrækker det enkle, stilrene look med spinkle ringe i guld eller sølv, som måske har en flot geometrisk form, en sten eller andre smukke detaljer, der fremhæver ringens skønhed. I dette tilfælde kan ringen(e) med fordel kombineres med halskæder, øreringe og/eller armbånd i matchende udtryk for at skabe et elegant og gennemført look.

Mode

Miks dine favoritter

Andre er mere til det prangende udtryk med store smykkesten eller perler, som giver et eksklusivt udtryk, og som især er oplagt til festlige anledninger. Og andre igen er mere til det kreative og legende udtryk, hvor der kombineres forskellige farver, materialer og designs på fingrene.

Når du kombinerer flere ringe samtidig – enten på samme finger eller flere fingre – så behøver de ikke at være ens i sit udtryk. Du kan sagtens vælge nogle simple ringe, nogle med sten og nogle med geometriske former. Dog kan det være en god idé at vælge en rød tråd såsom en farve eller et materiale, så udtrykket ikke bliver rodet.

De populære Mads Z ringe giver eksempelvis utrolig god mulighed for dette. Kollektionerne er nemlig alsidige, men bærer samtidig præg af en rød tråd, så ringene kan kombineres på kryds og tværs. Og så kan du altid være sikker på en super kvalitet.