Find den bedste VVS mand i Nærum

02 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle istandsætte dit køkken eller badeværelse kommer du ikke uden om VVS arbejde. I hvert fald ikke hvis renoveringen er mere omfattende end blot opsætning af fliser eller klinker, eller installering af nye køkken- eller badeværelsesmøbler.

I langt de fleste tilfælde vil en renovering af badeværelse eller køkken indbefatte de faste VVS installationer. Skal du for eksempel flytte et afløb i forbindelse med etablering af en bruseniche, eller skal der sløjfes en gasledning i køkkenet, hidrører arbejdet i forbindelse hermed under VVS’erens resort område.

Det er nemlig strengt forbudt for dig som lægperson selv at rode med de faste installationer. Du kan risikere at komme rigtig galt af sted – og derfor skal du som noget af de første indtænke en autoriseret VVS installatør i planlægningen inden du påbegynder renoveringen.

vvs nærum

Hvorfor skal jeg bruge en VVS mand

Grunden til, at denne regel er indført, er at det simpelt hen er forbundet med alt for stor risiko at fuske med de faste installationer i en bolig. Dette gælder for såvel el installationer som VVS installationer. Hvis du ved et uheld kommer til at forårsage tilbageløb i rørene kan du risikere at spildevand og drikkevand bliver blandet sammen, hvilket kan have fatale konsekvenser.

Det samme gælder hvis dit gør det selv arbejde giver anledning til gas udslip, hvilket kan føre til såvel eksplosioner som forgiftning. Og forsikringen dækker ikke omkostninger forbundet med udbedring af – eller erstatning for – de skader, du foranlediger på mennesker eller materiel.

Find en autoriseret VVS installatør i Nærum

Hvis du er på udkig efter et VVS firma som kan give en hjælpende hånd i forbindelse med renovering af din bolig i Nærum kan du med fordel vælge G. Strømann VVS. Du kan læse mere om G. Strømann VVS, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden https://stroemann.dk/vvs-naerum.aspx.