Find den billigste mundbind pris online

27 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Den kolde vinter og det efterfølgende våde forår byder som oftest på virus infektioner så som den årlige influenza og en række af forkølelses sygdomme. Er du en af de uheldige, som har pådraget dig en sådan dårligdom, ved du sikkert udmærket godt at du bør holde dig hjemme under sygdoms forløbet.

Men faktisk smitter du i flere dage – helt op til en uge – efter at det værste er overstået. Og derfor risikerer du at sprede smitte, så snart du er på højkant og i gang igen.

Hvordan beskytter jeg omverdenen mod snue og influenza?

Hvis du ønsker at medvirke til begrænsning af smitte spredningen, bør du iføre dig et mundbind når du bevæger dig i det offentlige rum. Engangs mundbind til privat brug yder fin beskyttelse mod smittespredning gennem host og nys – og de er til at købe i almindelige butikker.

Hvor kan jeg finde de bedste engangs mundbind?

Hvis dit lokale apotek eller din materialist er løbet tør for engangs mundbind, kan du altid købe dem online. Du bør dog sikre dig, at de mundbind, du køber, holder en god kvalitet. Dette behøver dog ikke at betyde, at de nødvendigvis skal koste spidsen af en jetjager.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde engangs mundbind med en høj filtrerings kapacitet og en lav åndedræts modstand, således at du kan trække vejret og samtidig nyde godt af den optimale beskyttelse mod smitte spredning.

Du skal gå efter de mundbind, som er CE mærket efter standarden EN 14683:2019. Og så er det en god idé at vælge 3 lags mundbind, da disse giver maksimal beskyttelse og filtrering. Den danske virksomhed Testsmart er leveringsdygtig i netop denne type mundbind, og har dem altid på lager i sin webshop.

Find den bedste mundbind pris i den online shop på Testsmart.dk