Find den rigtige festkjole

09 January 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Står du og skal købe en ny kjole til en festlig anledning bør du starte med at tage udgangspunkt i hvilken type fest det er. Den type kjole du har på til en gallamiddag er anderledes end den du vil have på til en barnedåb eller polterabend. 

Det næste du bør have fokus på er din kropsform. Vælg ud fra hvordan din krop reelt ser ud og ikke hvordan du ønsker den ser ud, eller hvor flot kjolen sidder på den høje ultratynde model på 17 år. Uanset kropsform er det altid muligt at finde en kjole, der er lige dig og som fremhæver dine smukke former. 

Valg af farve

Lige som du kigger på din krop, bør du kigge på din hud. Er du mørk i huden kan du med fordel vælge kjoler i stærke farver, der fremhæver din gyldne hud. Er du lys i huden vil en kjole i kolde farver fremhæve din lyse hud optimalt. 

Når du alligevel er igang med at bruge penge, så prioriter også dit undertøj. Den rette BH er med til at støtte og fremhæve, samtidig med at det vil få dig til at føle dig godt tilpas. Shapeware kan også vise sig at være en løsning og som netop får din festkjole til at sidde perfekt og fremhæver dine fordele, samt skjuler dem du ikke har lyst til at drage fokus på. 

Accessories 

Glem heller ikke at købe det rigtige accessories. Har du valgt en enkelt ensfarvet kjole, kan du med få accessories komme til at ligne en halvmillion. Omvendt har du valgt en kjole, der har mange stærke farver bør du vælge enkle smykker, der fremhæver din kjole. 

Det er et område mange glemmer og det er ærgerligt, for det er med de rigtige accessories, at du fuldender dit look og er klar til en god aften.