Find det bedste bådudstyr til lave priser online

16 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Går familiens ferietur til de syv verdenshave – eller måske blot til de sikre danske farvande? Så er det på høje tid at gøre skuden sejlklar. Det er meget vigtigt at familiens båd er i ”ship shape” inden den søsættes og I stævner ud med kursen sat mod fjerne – eller nære – kyster.

En bådferie er både magisk og mindeværdig, og det er rigtig ærgerligt at skulle afbryde den på grund af fejl på båden, eller fordi man ganske enkelt går ned på udstyr. Derfor bør du sørge for at båden er klargjort i god tid, og at du har gennemgået skroget for for til agter førend du lader det gode skib løbe af stabelen.

På den måde sikrer du at familiens weekend togt eller måske ugelange ferie til søs bliver en stor succes. Og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at gøre båden klar til sejlads.

Tjek sikkerheden om bord

Det er utroligt vigtigt at det ombord værdende sikkerhedsudstyr er up to date. Du skal sørge for at båden er i besiddelse af en funktionsdygtig redningskrans og det nødvendige antal redningsveste i de påkrævede størrelser. Reglen for redningsveste ombord på en båd er at der skal være et antal svarende til antallet af besætnings medlemmer plus én.

bådudstyr

Samtidig bør du tjekke om alle kan passe deres redningsveste. Hvis ungerne er vokset ud af deres veste, skal de have nye. Og tager I hunden eller katten med på bådferie, skal dyret også udrustes med en redningsvest.

Gør båden klar med det rette bådudstyr

Er båden sat på land, har du en unik mulighed for at gennemgå skroget for huller og læk, og samtidig fjerne skaller, snegle og rurer som har sat sig fast på bådens bund. Find udstyr og materialer til klargøring af båd hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk.