Find en enkelt og nem opskrift på en klassisk lasagne her

16 March 2022
Silje Hansen
image

editorial

Lasagne er en klassisk ret som mange kender og har smagt før. Det er derfor en sikker vinder, hvis du vil forkæle din kæreste derhjemme, dine børn eller, hvis du får gæster på besøg. Lasagne kan du lave på mange forskellige måder. Det vil sige, at du kan lave lasagne med grøntsager, kød eller fisk. Det afhænger af, hvad du selv godt kan lide, eller hvis du har mod på at eksperimentere med forskellige versioner af lasagne. 

En af de store fordele ved at lave lasagne er, at når den først kommer i ovnen, så passer den sig selv. Det giver plads til, at du kan bruge tiden på andre ting, mens den bliver bagt færdig.

Lasagne

Lav en lasagne efter din egen smag

Der findes et hav af forskellige måder du kan lave en lasagne på. Her er det kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvad du putter i din lasagne for at pifte den op. Dermed kan du også lave din helt egen personlige lasagne, som passer til det, som du godt kan lide. Lasagne kan du lave som en kødsovs, bolognese, eller som en vegetarudgave. Her er der mange der bruger squash og bladselleri. Du kan også vælge at lave en lasagne med svampe i stedet for kød eller på laks og spinat.

Hvis du får mange gæster på besøg, kan du vælge at lave forskellige versioner af lasagne. Dermed er der en lasagne for enhver smag, så alle gæster kan gå mætte fra selskabet. 

Hvor finder du en nem og helt klassisk opskrift på en lasagne?

Leder du efter en klassisk opskrift på en lasagne som du nemt og hurtigt kan lave på en travl hverdag, så kan vi varmt anbefale dig at følge opskriften hos dk-kogebogen.dk. Her finder du også et hav af andre opskrifter på hverdagsretter og desserter.