Find familiens nye bil blandt de mange brugte biler online

11 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

Det er altid sjovt og spændende for hele familien at kigge på nye biler. Er I som familie på jagt efter den nyeste tilføjelse til den hjemlige vognpark, har I sikkert allerede været rundt hos forhandlerne og beundret de skinnende nye modeller. Du sidder måske ofte og drømmer dig igennem de glittede brochurer, I har fået med hjem – og de flotte og dyre bil reklamer på tv er pludselig gået hen og blevet interessante.

Men du har nok også opdaget, at en ny bil i den klasse og størrelse, I ønsker jer, koster væsentligt mere, end hvad familiens budget kan bære. Du har med stor sandsynlighed ikke finanserne til at betale en ny bil kontant, da det er de færreste almindelige lønmodtagere, som har den slags penge stående.

Nye biler er i Danmark pålagt uhyrligt høje skatter og afgifter, hvis kan puste en bils nysalgspris op på 180 procent af dens reelle værdi. Dette betyder, med andre ord, at man som bilkøber er nødsaget til at optage et bil lån, skal man kunne finansiere køb af ny bil. Og det er ikke sikkert, at du har lyst til det. Der er trods alt bedre og sjovere ting at bruge penge på, end et transportmiddel.

Køb en brugt bil – og slip for dyre lån

Det er en kendt sag, at en bil mister det meste af sin nyværdi inden for de første år. Dette er endnu en god grund til ikke at investere i en spritny bil – og en prima grund til at gå på jagt efter en brugt én af slagsen. Du kan være rigtig heldig at finde en brugt bil af nyere dato, som stadig har masser af år og kilometer tilbage i sig – til en brøkdel af nyprisen. Især hvis du kigger efter den på brugtvogns forhandlernes egen portal Biltorvet.dk, hvor du finder masser af biler til salg.