Find ledig bolig i Jammerbugt

13 January 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Er du på jagt efter en ny bolig, kan du med fordel løfte blikket og undersøge mulighederne udenfor centrum. Her er boligerne ofte både større og billigere end de boliger, du kan finde i centrum i storbyerne.

Udover at boligerne ofte både er større og billigere, er der ofte også mindre ventetid på at få tilbudt en bolig og den service som kommunerne tilbyder er også ofte markant bedre end storbyernes. Du kan med fordel lede efter en ledig bolig i Jammerbugt

Samarbejde mellem kommunen og virksomheder

Mange tøver med at flytte væk fra storbyerne og ud i provinsen, da de er nervøse for om det er muligt at finde arbejde, så de ikke skal pendle flere timer dagligt. Noget der kan gøre det svært, især for børnefamilier, at få enderne til at hænge sammen. Det er mange kommuner klar over og de gør derfor en ekstra indsats for at tiltrække nye borgere. Samtidig vil de også gerne tiltrække nye virksomheder og dermed arbejdspladser til området. Virksomhederne er tiltrukket af de billigere huslejer og muligheden for mere plads.

Det har resulteret i at kommunerne har lavet et samarbejde med områdets virksomheder om at nye borgere bliver præsenteret for virksomhederne. Det betyder at virksomhederne får nem adgang til kvalificeret arbejdskraft, samtidig med at borgere ved at det er muligt at finde relevant arbejde i området.

Nyere skoler og institutioner

Et andet område hvor provinsen ofte adskiller sig fra de større kommuner, er at deres skoler og andre institutioner er af nyere dato og ikke er fra en periode, fra før den kolde krig. Ofte vil der også være en bedre normering i daginstitutionerne. Har man brug for hjælp fra kommunen, er det også nemmere og ofte bedre, da der ikke er samme run på kommunens resourcer, som man desværre ofte kan se i de store kommuner.