Fire gode råd til dig, der skal på campingferie med børn

11 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire gode råd til dig, der skal på campingferie med børn

En campingferie er en rigtig god mulighed for dig, der har børn. Det er dog en god ide for dig, at du sørger for at planlægge ferien ordentligt, så den kan blive en succes for alle. Her kommer vores fire råd til dig, der skal på campingferie med børn. 

1. Planlæg i god tid

Når du skal på campingferie, er det altid en god ide, at du i god tid sørger for at booke på den plads, hvor du gerne vil bo. Mange campister planlægger nemlig i rigtig god tid, og de populære campingpladser bliver derfor hurtigt udsolgte. Derfor bør du sikre dig en plads i god tid. Læs mere her.

2. Transportmidler til børnene

Når du skal på campingferie, kan afstandene godt være store for små ben. Derfor er det en god ide, at du sørger for at have nogle transportmidler med til børnene. Det kan være en løbecykel, en almindelig cykel eller et løbehjul, alt efter hvad dit barn foretrækker, og hvad I har plads til. 

3. Legeplads og pool er altid et hit

Når du vælger en campingplads, er det altid en god ide, at du vælger en, hvor der er legeplads, pool og andre former for muligheder, som børnene vil nyde. Der findes masser af campingpladser, der gør noget ekstra for børnene, og det er derfor smart for dig, at du finder frem til dem. 

4. Hjælp dit barn til at få nye venner

Når du er på campingferie med dine børn, er det en god ide, at du sørger for, at de møder andre børn, så de kan finde nogle venner. Det er med til at gøre det meget sjovere for børnene at være på ferie og sikrer dig nogle stunder, hvor du kan holde lidt fri fra at holde øje med børnene. 

Få mere inspiration på https://opdagelsesrejser.dk/