Giv dig selv et godt udgangspunkt for at komme gennem en kursusdag

05 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan have glædet sig længe til at komme på et kursus, og man har skrevet sig op i god tid, forberedt sig og købt en masse materialer, som man måske/måske ikke får brug for, men det er altid godt at være ordentligt forberedt.

Men vi kan alle have en dårlig dag, så selvom man mentalt er klar til den første dag, så har man faktisk også fået kroppen med, fordi man er så spændt, så man klarer den virkelig godt, selvom man egentlig havde lidt skavanker med kroppen.

Til næste kursusdag er det som om, at man faktisk ikke har det særligt godt: Man er ved at få feber.

Og selvom man er en ferm kursist, der klarer sig godt og er godt med i undervisningen, så kan selv den bedste opleve en mur, hvor man ikke kan mere.

Så hvis man er syg, så bliver man hjemme, for man skal ikke smitte og gøre de andre syge – det kan eventuelt lukke et helt kursus ned.

Kurser

Gør det muligt for dig at komme gennem en dag med kursus

Men mindre kan også gøre det, for hvis nu ens kursus ligger om aftenen, efter man har været på arbejde, og man derimellem lige skal nå at købe ind, hente børn og lave mad, så er man nok meget udmattet, når man dukker på til kurset.

Det er så her, når man sidder stille og ikke er omgivet af børn og krav fra kollegaerne, at man kan mærke, hvor mørbanket man er.

Derfor er det vigtigt, at man lige sørger for at spise lidt forud for kurset, så man ikke går sukkerkold, og man må finde på nogle smarte fifs, der kan være med til at gøre, at man kan holde koncentrationen, selvom den kan flakke lidt for en, hvis man ikke har det helt optimalt.

Du kan finde dit næste kursus hos https://www.4d.dk/.