God vedligeholdelse med gentagende gulvafslibninger på Frederiksberg

13 October 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er vigtigt at få udført en grundig omgang gulvafslibning på ens gulv, men derfor er det også mindst lige så vigtigt, at man sørger for at aftale med ens sædvanlige gulvafsliber, hvornår vedkommende skal komme igen og besigtige gulvet. Dette kunne være i forbindelse med en gulvafslibning på Frederiksberg.

Det kan være en gang i kvartalet, eller hvad man ellers aftaler, kan være et godt tidspunkt, hvor der formentlig er grund til at kigge gulvet efter i sømmene.

Det er jo ikke sikkert, at der skal laves noget ved gulvet hver gang, men det er rart at have de faste og sædvanlige aftaler, så man ikke glemmer at få aftalt en ny aftale efter hvert besøg, men man har en rutine, hvor vedkommende gulvafsliber kigger ud til en.

For sådan et flot trægulv kan jo ikke holde sig pænt hele tiden, så der skal gentagende omgange gulvafslibninger til. Man behøver ikke få dem udført for tit, men man skal bestemt heller ikke få dem udført for lidt!

Men det kræver sådan set også, at man selv vedligeholder gulvene mellem besøgene.

Dine opgave at tage dig af dit gulv

Det er jo trods alt dit gulv, så det er op til dig selv at sørge for, at det holder sig pænt via vask, tage hensyn med gulvet med videre.

Du har jo betalt for det, og gulvafsliberen kan jo ikke komme hver dag og give råd eller slibe gulvet ned.

Så hvis du sørger for at passe på gulvet, så er der større chance for, at der skal laves mindre næste gang, når gulvafsliberen kigger forbi.

Så tager det nok mindre tid at lave, og det kan formentlig komme til at mærkes mindre på din pengepung.

Vi siger ikke, du skal være pertentlig med dit gulv, men man skal jo tage vare på de ting, man holder kær, så de kan holde sig pæne længe!