Gode grunde til at være medejer af en feriebolig

13 November 2018
Anders Lundtang Hansen
Gode grunde til at være medejer af en feriebolig

Hvis du tror, at det at være ejer af en feriebolig kun er noget for de rigtig rige mennesker, så kan du godt tro om igen, for det kan sagtens lade sig gøre for mange forskellige segmenter af den danske befolkning at eje ferieboliger.

Løsningen er at være medejer af en feriebolig, hvor I er fælles om at være delejere af en feriebolig i udlandet, som kan være på mange eftertragtede destinationer, hvor danskerne ynder at holde ferie ved.

Konceptet bag dette projekt bliver beskrevet meget nærmere på hjemmesiden 21-5.dk, og måske undrer du dig over hjemmesidens navn med tal, men vi vil lige forklare lidt kort om konceptet bag det at være medejer af en feriebolig via dem – som har nogle fabelagtige ferieboliger fordelt over mange skønne ferieområder – til en fordelagtig delordning.

For bag det korte navn på hjemmesiden gemmer der sig simpelthen en betegnelsen over, hvordan man fordeler ferieboligerne mellem sig, og ja, vi skrev “ferieboligerne”, for hvorfor nøjes med en enkelt feriebolig, når man kan blive medejer af måske endda hele fem ferieboliger?

Så føler man sig pludselig som det rige segment af Danmarks befolkning, når man kan fortælle, at man altså (del)ejer hele fem ferieboliger i udlandet på destinationer såsom Toscana, Mallorca eller Sydfrankrig for bare at nævne et udvalg af de eftertragtede steder sydpå.

Hjemmesiden udbyder nemlig mulighed for at være flere familier eller grupper om at dele forskellige ferieboliger mellem sig, så man er en slags ejerforening, der deler brugen og opholdet af de ferieboliger mellem sig.

Så kan det pludselig svare sig at have en feriebolig og have råd til det, når man deles om udgifterne dertil.

Således kan man tage familien under armen og holde ferie, trække sig tilbage for at skrive den bog, man har pønset på længe, eller invitere ens udkårne på ferie.

Men besøg hjemmesiden med det samme for at blive meget klogere på konceptet.