Gode råd til at finde det rette malerfirma

19 August 2020
Silje Hansen

editorial

Når du skal finde et malerfirma, kan det hurtigt være svært at navigere rundt i. Der er oftest mange at vælge imellem, og det kan være svært at overskue, hvorfor man skal vælge den ene frem for den anden. Vi har derfor lavet en lille guide til dig, som gerne vil have råd til, hvordan du finder den mest kompetente og pålidelige maler til opgaven.

En maler kan i dag hjælpe med at både male facader på boliger eller andre ejendomme. Du kan også få hjælp til at få malet vægge og lofterne op i boligen, eller hvis du har en træterrasse, plankeværk eller et skur, der trænger til en omgang maling. 

Sådan finder du en pålidelig maler til opgaven

For at sikre at du har med et kompetent malerfirma at gøre, er det som regel en god indikation, at gå efter en maler med høj kundetilfredshed og en der sætter en ære i sit håndværk. For at sikre at det er en maler med høj kundetilfredshed, kan du blandt andet undersøge, hvorvidt maleren har gode kundeanmeldelser. Det kan du blandt andet finde ud af ved at se på malerens hjemmeside, de sociale medier eller ved at finde maleren på Trustpilot. 

Du kan naturligvis også forhøre dig rundt hos naboerne, venner, familiemedlemmer eller kollegaer. Det kan være, at de har haft en god erfaring med et bestemt malerfirma i byen. Det er oftest en god garant, da det er en du kender og de har fået udført et lignende malerarbejde hos malerfirmaet. 

Byens foretrukne malerfirma i Jægerspris

Vi har undersøgt markedet for malerfirmaer omkring Jægerspris. Her har vi blandt andet lagt vægt på at finde en maler, der har et godt ry i branchen og de bedste kundeanmeldelser. Dermed er det den maler, der har den højeste kundetilfredshed for det udførte arbejde. Besøg byens foretrukne maler her hos https://malerkanonen.dk/malerfirma-jaegerspris/.