Gode vinteraktiviteter til dig, der holder ferie i feriebolig om vinteren

11 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Gode vinteraktiviteter til dig, der holder ferie i feriebolig om vinteren

Måske tænker du ikke, at det er så relevant for dig at leje en feriebolig om vinteren – for hvad skal I dog lave der, når I ikke kan tage til stranden? Der vil dog være masser for jer at gøre både inde og ude, og dermed kan I sagtens have en skøn ferie i en feriebolig om vinteren. Vi kommer ind på nogle sjove aktiviteter her. 

1. Spil masser af spil

Først og fremmest er det selvfølgelig en god ide, at I får spillet en masse spil, når I er på ferie. Det kan være brætspil eller bordfodbold eller billard, hvis I har mulighed for det i ferieboligen. 

2. Gå i spa eller sauna

Når I lejer en feriebolig om vinteren, er det en god ide, at I lejer et sted, hvor I har mulighed for at gå i spa eller sauna. Der findes mange store ferieboliger, hvor der er mulighed for det, og de er meget billigere uden for sæsonen. 

3. Gå en tur

Selvom det er koldt og blæsende uden for, er det stadig en god ide, at du kommer ud at gå en tur. Der kan I blive rusket igennem, hvilket virkelig gør, at I glæder jer til at komme hjem i varmen i ferieboligen. 

4. Kig på stjerner 

En feriebolig ligger ofte i et område, hvor der ikke er så meget lysforurening fra andre bygninger. Det gør, at du kan se langt flere stjerner, end du normalt kan. Derfor er det en god ide, at I går uden for og ser på stjernebilleder. Om vinteren er der også den store fordel, at det bliver mørkt tidligere. 

5. Hold en bagekonkurrence 

Når I er i feriebolig om vinteren, er det oplagt, at I holder en bagekonkurrence. Dels er det med til at gøre det ekstra sjovt at bage, dels får I masser af lækre kager, som I kan nyde bagefter. 

Få mere inspiration på https://rejseminderne.dk/