Gulvafslibning: Er der forskel på folk?

30 January 2021
Camilla Skøtt
image

editorial

Ja, der er naturligvis forskel på folk – også når det kommer til gulvslibere. Men er forskellen så stor, at du kan se det på resultatet, hvis du vælger det ene gulvfirma frem for det andet?

Har du besluttet dig for, at det er ved at være på tide med en gulvafslibning, så er du garanteret gået i gang med at søge på nettet efter den helt rette håndværker. Og hvis du er, som folk er flest, så begynder du at spekulere over, hvem du skal vælge – og ikke mindst hvordan du skal vælge mellem de mange, der tilbyder den service, du har brug for.

I sidste ende er det et spørgsmål om kvalitet. Ja, det har naturligvis også noget med penge at gøre, for du skal naturligvis ikke betale overpris for en kvalitet, du kunne have fået tilsvarende for en lavere pris. Og så er vi faktisk tilbage ved det, titlen refererer til; nemlig at der er forskel på folk.

Med forskel på folk er der også forskel på kvalitet

Det siger jo næsten sig selv, at der er forskel på den kvalitet, du får, afhængigt af valget af virksomhed. Nogle gulvslibere har mange års erfaring, andre er helt nye. Nogle bruger nye maskiner, mens andre bruger gamle. Nogle har arbejdet mange gange med den efterbehandling, du har brug for, mens andre knap kender til den.

Derfor skal du altid undersøge markedet godt, inden du vælger håndværker, og du kan med fordel indhente tre forskellige tilbud, så du har lidt at sammenligne med, inden du vælger. Både i forhold til prisen, men også i forhold til kvaliteten og den professionalisme, du møder – eller ikke møder – når du taler med de respektive gulvfirmaer.

Held og lykke med jagten; vi håber, dit trægulv bliver helt perfekt, når først det er er blevet slebet af en fagmand.