Gulvafslibning på Frederiksberg – når boligen skal fremstå ekstra attraktiv

11 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle sælge din bolig? Så vil du sikkert gerne optimere det forventede udbytte i forbindelse med salget. Dette kan du gøre ved at gøre huset eller lejligheden mere attraktiv for potentielle købere. I den anledning er der faktisk mange lavthængende frugter som er lige til at plukke.

Du bør selvfølgelig sørge for at boligen er pæn og præsentabel, uden dårlig lugt eller synligt snavs. Dette gør du ved en hoved rengøring, hvor du især har fokus på at fjerne fedt, kalk, okker og lignende fra køkken og badeværelse.

Vil du gerne have at boligen fremstår ekstra lys og lækker sørger du samtidig for at væggene i samtlige rum får et lag hvid maling. Denne vil dække diverse ujævnheder og misfarvninger, og få dine stuer og værelser til at synes ekstra lyse og rummelige. Og vil du sætte ekstra trumf på lader du gulvende afslibe forud for en eventuel fremvisning eller et åbent hus arrangement. På den måde vil de nemlig også blive både lysere og mere ensartede i overfalden, hvilket vil gøre dem mere appetitlige at se på.

Hvorfor foretage en gulvafslibning når boligen skal sælges?

Måske synes du det er spild af tid og penge at lade det gamle gulv afslibe når nu boligen alligevel skal sættes til salg. Men her skal du tænke på at interesserede købere, som besøger dit hus eller din lejlighed, med det samme vil lægge mærke til om gulvet er nusset og snusket i overfladen.

Køberne vil muligvis ikke se et sundt og intakt trægulv i løbet af de ganske få minutter de besigtiger boligen. Men skrammer, ridser og kisfarvninger af træværket vil springe lige i øjnene. Derfor bør du lade gulvet afslibe og måske også efterbehandling hvis du ønsker at øge værdien af boligen forud for et salg.

Find din lokale gulvmand hos DBF Gulvservice og få et godt tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg via gulvafslibning-priser.dk