Hjælp din krop tilbage i balance

26 July 2019
Mette Pedersen
Hjælp din krop tilbage i balance

Vidste du, at du med den helt rigtige behandling kan komme alverdens skavanker til livs – med zoneterapi kan du lære din krop bedre at kende og frigive affaldsstoffer, som er med til at blokere for dit gode helbred.

Har du vrøvl med maven, er du træt i benene, eller døjer du med andre problemer, som gør din hverdag ringere, og ved du ikke, hvordan du skal komme videre? Så bør du måske overveje at book en tid hos en dygtig zoneterapeut og finde ud af, om det kan hjælpe dig.

Du bliver klogere på din egen krop
Der er ikke noget værre end at gå til lægen gang efter gang med problemer, han ikke for alvor kan løse eller finde kilden til. Det skaber nervøsitet og giver en følelse af at være dum. Men måske er der faktisk noget galt med dit system, som en god zoneterapeut kan afhjælpe.

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform, som er baseret på princippet om, at alle organer, knogler, nerver og muskler er repræsenteret med refleksområder i fødderne. Når der trykkes og masseres på disse områder, vil der fjernes blokeringer og hjælpe kroppen med at afgive affaldsstoffer. 

Arbejdet med ubalancerne giver kroppen et pusterum, og den kan igen begynde at arbejde på den gode måde og genoprette sig selv.

Kom nærmere det gode liv
Tænk hvis du rent faktisk kan få det bedre – det kan du, hvis du aktivt begynder at søge efter det rigtige for din krop. Prøv zoneterapi og se, om det er noget for dig.

Søg efter gode steder over nettet, søg eksempelvis efter zoneterapi i Thisted eller andre steder og kig sider og anbefalinger godt igennem, så du kan skabe dig et overblik og dermed vælge det sted, du føler mest for. Gå efter en klinik, der har gode erfaring og sætter en ære i at gøre sit arbejde godt, så du kan få en positiv oplevelse.